Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pesuallas

SEREL Purity

Pesuallas Serel Purity pesuallas vie paikkansa kylpyhuoneissa ainutlaatuisella ja hämmästyttävällä kulhomuodollaan. Yleinen lähestymistapa jätevesireiän suunnittelussa, joka on näkymätön. Tämä lähestymistapa vaikuttaa muotoiluun niin tärkeästi ja saa aikaan yksityiskohtaisten yksityiskohtien kehittämisen. Tällä lähestymistavalla Serel Purity-pesuallas näyttää puhdasta, sileää, tyylikästä ja olevan suunnittelun yleisen eheyden täydellisessä harmoniassa. SEREL Purity pesuallas, jossa hallitsevat pehmeät muodot, kutsuu käyttäjän futurismiin.

Projektin nimi : SEREL Purity, Suunnittelijoiden nimi : SEREL Seramic Factory, Asiakkaan nimi : Serel Sanitory Factory .

SEREL Purity Pesuallas

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.