Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

Parastoo

Tuoli Kunnioitan kaikenlaisia tuoleja. Mielestäni yksi tärkeimmistä, klassisimmista ja erityisistä asioista sisätilojen suunnittelussa on tuoli. Parastoo-tuolin idea on peräisin nielaisesta (tern). Ehkäpä Parastoo-tuolin loistava ja liukas pinta, jolla on erilainen ja erityinen muotoilu, on tehty vain hyvin erityisissä ja ainutlaatuisissa paikoissa.

Projektin nimi : Parastoo, Suunnittelijoiden nimi : Ali Alavi, Asiakkaan nimi : Ali Alavi design.

Parastoo Tuoli

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.