Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Myymälä

Family Center

Myymälä On olemassa muutamia syitä, miksi suljin pitkän (30 metriä) etuseinän. Yksi oli, että nykyisen rakennuksen korkeus oli todella epämiellyttävä, ja minulla ei ollut lupaa koskea siihen! Toiseksi, sulkemalla etujulkisivun, sain seinästä 30 metriä tilaa. Päivittäisen havainnollisen tilastotutkimukseni mukaan suurin osa ostajista päätti mennä kauppaan vain uteliaisuuden vuoksi ja nähdä, mitä tämän julkisivun takana tapahtuu. Utelias muotoja.

Projektin nimi : Family Center, Suunnittelijoiden nimi : Ali Alavi, Asiakkaan nimi : Ali Alavi design.

Family Center Myymälä

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.