Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kello

Hamon

Kello Hamon on kello, joka on valmistettu litteästä ja pyöreästä posliinista ja vedestä. Kellon kädet kiertävät ja rypistävät vettä varovasti sekunnissa. Vesipinnan käyttäytyminen on jatkuvaa päällekkäisyyttä aikaisemmasta nykypäivään muodostuneiden aaltojen kanssa. Tämän kellon ainutlaatuisuus on näyttää paitsi nykyinen aika myös ajan kertyminen ja vaimeneminen, jonka ilmaisee joka hetki muuttuva vesipinta. Hamon on saanut nimensä japanilaisen sanan "hamon" mukaan, joka tarkoittaa väreilyä.

Projektin nimi : Hamon, Suunnittelijoiden nimi : Kensho Miyoshi, Asiakkaan nimi : miyoshikensho.

Hamon Kello

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.