Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Iso Valaistu Kasvi Ruukku

Divine

Iso Valaistu Kasvi Ruukku Tämä on iso kevyt potti, joka on valmistettu yhdestä tai kahdesta kappaleesta opaalimuovia. Potilla ei ole lainkaan pohjaa. Joten, laitat sen kasvavan puun ympärille. Kiinnitä reunat toisiinsa "nopeilla lukkoilla". Ja alareunaan tulee LED-valo, joka antaa valon potille ja puulle sekä korin. Suurin ero muille on, että laitat tämän kasvavan puun ympärille. Et laita puuta kasvaakseen sinne.

Projektin nimi : Divine, Suunnittelijoiden nimi : Ari Korolainen, Asiakkaan nimi : Adessin Oy.

Divine Iso Valaistu Kasvi Ruukku

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.