Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Häiden Vastaanoton Vaihe

Depiction

Häiden Vastaanoton Vaihe Kauniisti suunniteltu sarja hääjuhlaan. Grand avenue toivottaa vieraan pehmeälle valkoiselle turkismatolle. Tunne Rooman kaupungin olemusta portin, roomalaisten pylväiden, patsaan, pyöreän tiara-tyylisen istumapaikan ja valtavan "Fontana-di-trevi": n kautta. Virtaavan veden ääni luo rauhoittavan musiikin taustalle tervehtivät vasta naimisissa. Yksikään joukkueessa oleva henkilö ei ole koskaan kuullut tai nähnyt todellista rakennetta ja silti saanut 100-prosenttisen kuvan alkuperäisestä rakenteesta, mikä on hyvä tehdä kaikista asioista vain 20 päivässä.

Projektin nimi : Depiction, Suunnittelijoiden nimi : Arundhati Subodh Sathe, Asiakkaan nimi : Victrans Engineers.

Depiction Häiden Vastaanoton Vaihe

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.