Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Päätepöytä

TIND End Table

Päätepöytä TIND-päätepöytä on pieni, ympäristöystävällinen pöytä, jolla on vahva visuaalinen läsnäolo. Kierrätysteräksen päällinen on leikattu vesisuihkulla monimutkaisella kuviolla, joka luo kirkkaita valo- ja varjokuvioita. Bambujalkojen muodot määritetään teräksen yläosassa olevien kuvioiden avulla, ja jokainen neljästätoista jalasta kulkee teräksen yläosan läpi ja leikataan sitten uudestaan. Ylhäältä katsottuna hiilihapoteltu bambu luo pidätyskuvion, joka on sijoitettu rei'itettyä terästä vasten. Bambu on nopeasti uusiutuva raaka-aine, koska bambu on nopeasti kasvava ruoho, ei puutuotteet.

Projektin nimi : TIND End Table, Suunnittelijoiden nimi : Nils Finne, Asiakkaan nimi : FINNE Architects.

TIND End Table Päätepöytä

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.