Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Teokset

Arabic Calligraphy

Teokset Nämä ovat esimerkkejä modernista arabialaisesta kalligrafiataiteesta, jota harjoittaa ommani-taiteilija, Sultan Qaboos -yliopiston taiteen ja suunnittelun apulaisprofessori Dr. Salman Alhajri. Se selittää arabialaisen kalligrafian esteettisiä piirteitä islamin taiteen ainutlaatuisena kuvakkeena. Salman perusti käytännökseen arabialaisen kalligrafian manuaalisesti pääteemana vuonna 2006. Vuonna 2008 hän aloittaa digitaalisen ja graafisen tekniikan, ts. Graafisen ohjelmiston (vektoripohjainen) ja arabialaisten kirjoitusohjelmien, esimerkiksi Kelk, käytön. Alhajri on sittemmin kehittänyt hi-ainutlaatuisen tyylin. tässä taidevirrassa.

Projektin nimi : Arabic Calligraphy , Suunnittelijoiden nimi : Salman Alhajri, Asiakkaan nimi : Sultan Qaboos University, Rozna Muscat Gallery, Fatma's Gallery, Muscat, Ghalya’s Musem of Modern Art, Dubai Community Theatre and Arts Centre (DUCTAC) .

Arabic Calligraphy  Teokset

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.