Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kylpyhuonekalusteet

Eleganza

Kylpyhuonekalusteet Eleganza-kylpyhuonekalustekokoelma on suunniteltu palauttamaan huonekalujen käsitöiden ja käsintehtyjen tuotteiden tarkkuus, tyylikkyys ja sensaatiot nykyaikaisella lähestymistavalla ja tuomaan raikkaan ilmeen kylpyhuonekulttuuriin. moderni, taiteellinen ja innovatiivinen tarina, jossa yhdistyvät pehmeät ja terävät linjat yksinkertaisella tasapainolla.

Projektin nimi : Eleganza, Suunnittelijoiden nimi : Isvea Eurasia, Asiakkaan nimi : ISVEA.

Eleganza Kylpyhuonekalusteet

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.