Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hotelli

Sheraton Bursa

Hotelli Animaation tulisi olla laaja-alainen mallintaminen, joka tarjoaa opastusta jokaiselle hotellin osalle. Erilaisia yhteisiä alueita, kuten aula, kokoushuoneet, pääravintola, kunto- ja kylpyläkeskus, turkkilainen sauna ja VIP-turkkilainen sauna, hierontahuoneita. , toimeenpaneva aula, uima-allas, lepohuoneet ja lisäksi standardit, sviitit ja presidenttisviitti mallinnettiin 4 kuukaudessa.Kaikki mallinnetut alueet muutettiin 4,30 sekunnin animaationa 6750 ruudusta kuusikymmentä päivää kestäneen renderöintiprosessin jälkeen. Tästä animaatiosta tuli tärkeä elementti Sheraton Bursan esittelyssä.

Projektin nimi : Sheraton Bursa, Suunnittelijoiden nimi : Ayhan Güneri, Asiakkaan nimi : SHERATON BURSA / ATOLYE A MIMARLIK.

Sheraton Bursa Hotelli

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.