Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Matto

Folded Tones

Matto Matot ovat luonnostaan tasaisia, tavoitteena oli haastaa tämä yksinkertainen tosiasia. Kolmiulotteisuuden illuusio saavutetaan vain kolmella värillä. Maton sävyjen ja maton syvyys riippuu raidojen leveydestä ja tiheydestä, eikä suuresta värivalikoimasta, joka saattaa puristua tietylle tilalle, mahdollistaen siten joustavan käytön. Ylä- tai kaukaa matto muistuttaa taitettua arkkia. Istuessaan tai makaaessaan sen sijaan taitosten illuusio ei ehkä ole havaittavissa. Tämä johti yksinkertaisten toistuvien linjojen käyttöön, joita voidaan nauttia abstraktina kuviona läheltä.

Projektin nimi : Folded Tones, Suunnittelijoiden nimi : Enoch Liew, Asiakkaan nimi : Terrace Floors & Furnishings.

Folded Tones Matto

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.