Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korkean Teknologian Vähittäiskauppa

Cyfer

Korkean Teknologian Vähittäiskauppa Myymälätilojen sisustukset tulisi tulevaisuudessa, kuten nykyisinkin, suunnitella tavalla, joka edistää nautinnollista ostoskokemusta ja räätälöidä myytäväksi tuotetyypiksi. Cyfer on hi-tech-kauppa, joka on suunniteltu QR-koodiin. Minimalistinen sisustus- ja ulkomuotoelementit muodostavat yhdessä sujuvasti virtaavan ympäristön, joka korostaa tuotteen odotettavissa olevaa voimaa tulevaisuudessa, kun taas havaintoa ei häiritse merkityksettömät esteet, jotka korottavat nautinnon tasoa ja lisäävät halua olla vuorovaikutuksessa tuotteiden kanssa.

Projektin nimi : Cyfer, Suunnittelijoiden nimi : Dalia Sadany, Asiakkaan nimi : Dezines Dalia Sadany Creations.

Cyfer Korkean Teknologian Vähittäiskauppa

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.