Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaupunkien Logistiikkajärjestelmä

link

Kaupunkien Logistiikkajärjestelmä Link on synkronoitu kaupunkilogistiikkajärjestelmä, joka hyödyntää olemassa olevaa julkisen liikenteen infrastruktuuria. Järjestelmä mahdollistaa lastin saumattoman ja kestävän jakelun kaupungissa. Se on verkko, joka yhdistää yhdistämiskeskukset, naapurimaiden säilytystilat ja paikalliset yritykset välille robotti-, sähköajoneuvokannalla. Seuraamalla linja-autoja ja raitiovaunuja ajoneuvot liikkuvat kaupungin läpi häiritsemättä liikennettä. Link-järjestelmä lyhentää jakeluetäisyyksiä vähentäen siten kuorma-autojen tarvetta ja avaamalla toimitusvaihtoehtoja viimeisen puolen mailin päästä.

Projektin nimi : link, Suunnittelijoiden nimi : Ayelet Fishman, Asiakkaan nimi : Ayelet Fishman.

link Kaupunkien Logistiikkajärjestelmä

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.