Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimistosuunnittelu

Brockman

Toimistosuunnittelu Kaivoskauppaan sijoittautuneena sijoituspalveluyrityksenä tehokkuus ja tuottavuus ovat avainasemassa liiketoimintaohjelmassa. Suunnittelu oli alun perin luonnon inspiroima. Toinen suunnittelussa ilmenevä inspiraatio on painotus geometriaan. Nämä keskeiset elementit olivat suunnittelun eturintamassa, ja ne siis käännettiin visuaalisesti käyttämällä muodon ja tilan geometrisia ja psykologisia käsityksiä. Ylläpitäen maailmanluokan liikerakennuksen arvoa ja mainetta, lasin ja teräksen avulla syntyy ainutlaatuinen yritysmaailma.

Projektin nimi : Brockman , Suunnittelijoiden nimi : Catherine Cheung, Asiakkaan nimi : THE XSS LIMITED.

Brockman  Toimistosuunnittelu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.