Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Baarituoli

Barcycling Chair

Baarituoli Barcycling on baarituoli, joka on suunniteltu urheiluaiheisiin tiloihin.Se kiinnittää huomiota baarituolin dynaamisuuden kuvaan polkupyörän satulan ja polkupyörän polkimen ansiosta. Istuimen polyuretaanirungon ja istuimen yläosan luominen käsinommelulla nahkapäällysteellä .Vaikka polyuretaanin, luonnonnahan ja käsinompetuksen laatu symboloi kestävyyttä. Toisin kuin tavallisessa baarituolissa, että jalkatuen asentoa ei voida muuttaa, baaripyöräily mahdollistaa sen, että muuttuvat istuimet pitämällä polkimia eri paikoissa.Siten se mahdollistaa pidemmän ja mukavamman. istuu.

Projektin nimi : Barcycling Chair, Suunnittelijoiden nimi : Ayhan Güneri, Asiakkaan nimi : AYHAN GUNERI ARCHITECTS.

Barcycling Chair Baarituoli

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.