Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kalenteri

NTT COMWARE “Season Display”

Kalenteri Tämä on pöytäkalenteri, joka on tehty leikattu malli, jossa on kausikuvioita hienossa kohokuvioinnissa. Kuvion kohokohta on, kun se näytetään, kausivaiheiset asetetaan 30 asteen kulmaan parhaan katselun kannalta. Tämä uusi muoto ilmaisee NTT COMWAREn uuden tyylin uusien ideoiden tuottamiseksi. Ajattellaan kalenteritoiminnoista, joissa on runsaasti kirjoitustilaa ja hallitut viivat. Se on hyvä nopeaa katselua varten ja helppokäyttöinen. Se on omaperäisyys, joka erottaa sen muista kalentereista.

Projektin nimi : NTT COMWARE “Season Display”, Suunnittelijoiden nimi : Katsumi Tamura, Asiakkaan nimi : NTT COMWARE CORPORATION.

NTT COMWARE “Season Display” Kalenteri

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.