Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Näyttely- Ja Neuvottelutila

All Love in Town Sales Center

Näyttely- Ja Neuvottelutila Kaupallinen tila voi myös olla yritystoimintaan suuntautunut toiminta-alue, joka on täynnä taidetta ja estetiikkaa, samoin kuin teatteri ja museo. Useat suunnittelijat eivät ole koskaan ajatelleet, että ihmisten ja ympäristön intensiivisestä yhdistämisestä tulee niin välttämätöntä kuin koskaan odotimme. Loimme sisätilan, joka löi sointua ihmisten tekeessä sitä hyödyntämällä eniten halpoja materiaaleja - hehkulamppuja, Ping Pongia ja joulukoristepalloja. kuukausia tuolloin koko teollisuudessa erottuvan suunnittelun takia.

Projektin nimi : All Love in Town Sales Center, Suunnittelijoiden nimi : Raynon Chiu, Asiakkaan nimi : Taiwan DaE International Design Career.

All Love in Town Sales Center Näyttely- Ja Neuvottelutila

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.