Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sisustus

Wild Life

Sisustus Muotoilussa on kyse luovuudesta ja luovuudessa on yllätyksiä! Kun villieläimet kohtaavat modernismin ja ovat täysin sopusoinnussa, silloin yllätyksiä luodaan! Suunnittelija yhdisti modernin yksinkertaisuuden etnisiin seikkailuihin ainutlaatuiseksi tilaksi. Hän käytti seinien ja huonekalujen neutraalia, valkoista, beigeä ja harmaata värivalikoimaa, lisäten väriaksentteja seinätaiteisiin ja valaisimiin. Antaakseen lausunnon sisäänkäynnin yhteydessä, suunnittelija esitteli lehmännahan lentävän sohvan sekä roikkuuvat lasipalloja, jotka kaikki oli täytetty keinotekoisilla kasveilla ja tuottivat elävän raikkaan ilmeen. Nauti villistä elämästä!

Projektin nimi : Wild Life, Suunnittelijoiden nimi : Shosha Kamal, Asiakkaan nimi : Shosha Kamal Designs.

Wild Life Sisustus

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.