Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Aikakauslehti

Going/Coming

Aikakauslehti Lähtö- ja saapumisidean perusteella tämä hallituslehti on jaettu kahteen osaan: menossa / tulossa. Going on eurooppalaisista kaupungeista, matkakokemuksista ja vinkkejä ulkomaille. Sisältää julkkiksen passin jokaisessa versiossa. "Matkustajien tasavallan" passissa on henkilökohtaisia tietoja kyseisestä henkilöstä ja hänen haastattelustaan. Tulossa on ajatusta, että matkan paras palaa kotiin. Se puhuu kodinsisustamisesta, ruoanlaitosta, perheen kanssa tehtävistä toimista ja artikkeleista, joiden avulla nautimme kodistamme paremmin.

Projektin nimi : Going/Coming, Suunnittelijoiden nimi : Catarina Jordão, Asiakkaan nimi : .

Going/Coming Aikakauslehti

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.