Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuintalo

Trish House Yalding

Asuintalo Talon suunnittelu on kehitetty vastauksena sijaintiin ja sen sijaintiin. Rakennuksen rakenne on muodostettu heijastamaan ympäröivää metsää ja haravat pylväät edustavat puutarhojen ja oksien epäsäännöllisiä kulmia. Suuret lasiastiat täyttävät rakenteen väliset aukot ja antavat sinun maistella maisemaa ja asetusta ikään kuin ikähtisi puiden rungon ja oksien välissä. Perinteinen Kentishin mustavalkoinen säälauta edustaa lehvistöä, joka kääri rakennuksen ja sulkee tilat sisällä.

Projektin nimi : Trish House Yalding, Suunnittelijoiden nimi : Matthew Heywood, Asiakkaan nimi : Matthew Heywood Limited.

Trish House Yalding Asuintalo

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.