Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuinsisustus

Beijing Artists' House

Asuinsisustus Kiinan 30 vuoden nopean teollistumisen jälkeen tämä projekti heijastaa maan perustavia sosiaalisia muutoksia ja teollista kehitystä, joka vaatii nykyaikaista arkkitehtuurin omaksumista. Tässä mielessä talo vastaa siirtymiseen perinteisistä referensseistä kohti teollista todellisuutta. Sen tavoitteena on tutkia Kiinan teollisuusmahdollisuuksia, ei piilotettuna julmana traumana, vaan pikemminkin kehityksen voimana, joka voisi jakaa hyvinvoinnin koko yhteiskunnassa.

Projektin nimi : Beijing Artists' House, Suunnittelijoiden nimi : Yan Pan, Asiakkaan nimi : A photography in Beijing.

Beijing Artists' House Asuinsisustus

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.