Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kauttakulkumatkustajien Istuimet Ovat

Door Stops

Kauttakulkumatkustajien Istuimet Ovat Door Stops on suunnittelijoiden, taiteilijoiden, ratsastajien ja yhteisön asukkaiden välinen yhteistyö, jonka tarkoitus on täyttää laiminlyödyt julkiset tilat, kuten kauttakulkupysäkit ja vapaat erät, istumamahdollisuuksilla, jotka tekevät kaupungista miellyttävämmän paikan. Yksiköt on suunniteltu tarjoamaan turvallisempi ja esteettisesti miellyttävämpi vaihtoehto nykyiselle, ja yksiköt täytetään paikallisten taiteilijoiden tilaamilla suurilla julkisen taiteen näyttelyillä, jolloin saadaan helposti tunnistettava, turvallinen ja miellyttävä odotusalue ratsastajille.

Projektin nimi : Door Stops, Suunnittelijoiden nimi : Craig L. Wilkins, Asiakkaan nimi : Detroit Community Design Center.

Door Stops Kauttakulkumatkustajien Istuimet Ovat

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.