Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kärrypulloteline

Baretto

Kärrypulloteline Viime vuosikymmeninä lasipullojen kuljettamiseen käytetty yleinen muovinen laatikko, kestävä, toimiva ja myös yritysviestintäväline, syntyy samoilla ominaisuuksilla pienellä pyörillä liikkuvalla palkilla. Baari, pullonpidike ja pieni työtaso, kaikki yhdeksi esineeksi, joka voidaan hajottaa äärettömässä määrin värejä ja tuotemerkkejä ja jota tuotetaan rajoitetussa määrässä kappaletta.Merkkilevyjen uudelleenkäyttö antaa sille vintage-tunteen, joka on samalla moderni. Kyse ei ole vain kierrätyksestä, vaan myös toiminnan tulkinnasta.

Projektin nimi : Baretto, Suunnittelijoiden nimi : boattiverga studio, Asiakkaan nimi : boattiverga studio.

Baretto Kärrypulloteline

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.