Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Modulaarinen Sisustusjärjestelmä

More _Light

Modulaarinen Sisustusjärjestelmä Kokoonpantava, purettava ja ekologisesti kestävä modulaarinen järjestelmä. More_Lightilla on vihreä sielu ja sitä on erittäin helppo käyttää. Se on innovatiivinen ja ihanteellinen tyydyttämään kaikki päivittäiset tarpeemme sen neliömoduulien ja yhteisen järjestelmän joustavuuden ansiosta. Erikokoisia ja -syvyisiä kirjahyllyjä, hyllyt, paneeliseinät, näyttötelineet ja seinäyksiköt voidaan koota. Saatavilla olevan laajan viimeistely-, väri- ja tekstuurivalikoiman ansiosta sen persoonallisuutta voidaan parantaa edelleen räätälöitymällä suunnittelulla. Kodinsuunnitteluun, työtiloihin, kauppoihin. Saatavana myös jäkälien kanssa. caporasodesign.it

Projektin nimi : More _Light, Suunnittelijoiden nimi : Giorgio Caporaso, Asiakkaan nimi : Giorgio Caporaso Design.

More _Light Modulaarinen Sisustusjärjestelmä

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.