Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kampauksen Suunnittelu Ja Konsepti

Hairchitecture

Kampauksen Suunnittelu Ja Konsepti HAIRKITEKTUURI johtuu kampaajan - Gijon ja arkkitehtiryhmän - FAHR 021.3: n yhdistyksestä. Guimaraesin vuoden 2012 Euroopan kulttuuripääkaupungin motivoituna he esittävät idean kahden luovan metodologian, arkkitehtuurin ja hiuksen yhdistämiseksi. Brutalistisen arkkitehtuuriteeman ansiosta tuloksena on hämmästyttävä uusi kampa, joka kuvaa muuttumisen hiuksia absoluuttisesti yhteydessä arkkitehtuuriin. Esitetyt tulokset ovat rohkeita ja kokeellisia, ja niillä on vahva nykyaikainen tulkinta. Ryhmätyö ja taito olivat ratkaisevan tärkeitä, jotta kääntyminen näyttäisi tavalliselta hiukselta.

Projektin nimi : Hairchitecture, Suunnittelijoiden nimi : FAHR 021.3, Asiakkaan nimi : Redken Portugal.

Hairchitecture Kampauksen Suunnittelu Ja Konsepti

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.