Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaulakoru

Extravaganza

Kaulakoru Tyylikäs kylmälaite, joka on inspiroinut röyhelöistä, muinaisista kaulakoristeista, joita voit nähdä monissa kauniissa maalauksissa XVI ja XVII vuosisadalla. Ominaista nykyaikainen ja moderni muotoilu, yksinkertaistaen tyypillistä röyhelötyyliä yrittäen tehdä siitä moderni ja nykyaikainen. Hienostunut efekti, joka antaa käyttäjälle tyylikkyyttä, mustien tai valkoisten värien käyttäminen mahdollistaa useita yhdistelmiä modernin ja puhtaan suunnittelun kanssa. Yksiosainen kaulakoru, joustava ja kevyt. Ei-arvokas materiaali, mutta huippumuodilla vaikuttava muotoilu, joka tekee tästä väriaineesta paitsi jalokiven myös uuden kehon koristeen.

Projektin nimi : Extravaganza, Suunnittelijoiden nimi : Dario Scapitta, Asiakkaan nimi : Dario Scapitta Design.

Extravaganza Kaulakoru

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.