Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lasten Hammastuoli

ROI

Lasten Hammastuoli Sijoitetun pääoman tuottoprosessin suunnittelulla luotiin kiinnittää loppukäyttäjän huomio saadakseen hänet unohtamaan mahdollisuuksien mukaan lääkärintarkastuksen aiheuttaman pelon ja ahdistuksen. Tällä hammaslääketieteen yksiköllä ei ole erilaista teknistä toimintaa kuin markkinoilla, mutta sen muodostavat elementit saavat uuden ilmeen, jotta lapsi saadaan positiivisella tavalla alkaa muodostaa suhde hammaslääkäriin.

Projektin nimi : ROI, Suunnittelijoiden nimi : Roberta Emili, Asiakkaan nimi : Roberta Emili.

ROI Lasten Hammastuoli

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.