Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Orgaaninen Pöytä

Lunartable

Orgaaninen Pöytä Suunnittelukappaleen inspiraatio on peräisin Apollo Lunar Spider -sarjasta. Siksi sieltä tulee nimi Lunar table. Lunar Spider on ihmisen tekniikan, innovaatioiden ja tekniikan symboli. Apollo Spiderillä ei ole orgaanisia muotoja. Se on kuitenkin peräisin luonnonmukaisista luojat, kuten ihmisen pavut. Orgaaninen suunnittelu, jota seuraavat innovaatiot ja tekniikka, toiminnallisuus ja ergonomia, symboloivat kolme tärkeää arkkitehtuurin ja suunnittelun perustaa. Siksi Lunar-pöydällä on kolme jalkaa.

Projektin nimi : Lunartable, Suunnittelijoiden nimi : Georgi Draganov, Asiakkaan nimi : GD ArchiDesign.

Lunartable Orgaaninen Pöytä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.