Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Maailmanlaajuinen Messualusta Designota Toyota

The Wave

Maailmanlaajuinen Messualusta Designota Toyota Japanilaisen "aktiivisen rauhallisuuden" periaatteen innoittamana muotoilu yhdistää rationaaliset ja tunnepitoiset elementit yhdeksi kokonaisuudeksi. Arkkitehtuuri näyttää ulkopuolelta minimalistinen ja rauhallinen. Silti voit tuntea siitä säteilevän valtavan voiman. Loitsun alla liukuu uteliaasti sisätiloihin. Sisään tultuaan joutut yllättävään ympäristöön, joka on täynnä energiaa ja täynnä suuria mediaseiniä, joissa näkyy energisiä, abstrakteja animaatioita. Tällä tavoin osastosta tulee ikimuistoinen kokemus vierailijoille. Konsepti kuvaa epäsymmetristä tasapainoa, jonka löydämme luonnosta ja japanilaisen estetiikan ytimestä.

Projektin nimi : The Wave, Suunnittelijoiden nimi : Alia Ramadan, Asiakkaan nimi : Toyota Motors Europe.

The Wave Maailmanlaajuinen Messualusta Designota Toyota

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.