Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Keinutuoli

xifix2base rocking-chair-one

Keinutuoli Keinutuolin muotoilu perustuu fysiikkaan ja materiaaliin vaadittavaan vähimmäismäärään - yhden loputtoman putken avulla. Vakaus saavutetaan silmukkamuodolla. Muita rakenteita ja liitoksia ei tarvita. Tuolissa ei ole vain kulmia - vain harmoniset käyrät. Se on ohut ja viihtyisä keinutuoli - ilman koristeita ja lisärakenteita. Hän on tarkoitettu rentouttaville alueille, kuten olohuoneisiin. Pienennetty yhden putken rakenne on heti näkyvissä.

Projektin nimi : xifix2base rocking-chair-one, Suunnittelijoiden nimi : Juergen Josef Goetzmann, Asiakkaan nimi : Creativbuero.

xifix2base rocking-chair-one Keinutuoli

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.