Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Elävän Musiikin Baari

Lido Cafe

Elävän Musiikin Baari Ensimmäinen kerros on vedenalainen kokemus ja toinen kerros on veden yläpuolella oleva kokemus. Vedenalaiseen kokemukseen sisältyy kevyt elin lavasteen taustana, DMX LED-taustavalaistuksella varustetut kalojen mittalasilasit, kalanmuotoiset DMX LED-silkkilamput, kalasäiliöt ikkunoiden aukkoissa ja koko tila valaistaan H2O-efektivalaisimilla. Toisessa kerroksessa ohuet pystysuorat peilinauhat satunnaisesti sijoitettuna metsän seinämaalaukseen. Laservalot ja liike heijastuvat peilikaistaleissa ja liioittelevat liiketunnetta samalla, kun ne viittaavat myös auringonvaloon puiden läpi

Projektin nimi : Lido Cafe, Suunnittelijoiden nimi : Mario J Lotti, Asiakkaan nimi : MLA Development Corporation.

Lido Cafe Elävän Musiikin Baari

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.