Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Golfklubin Aula

Birdie's Lounge

Golfklubin Aula Golfklubin oleskelutila oli suunniteltu ja rakennettu 6 viikossa avausajankohtana. Sen oli myös oltava kaunis, toimiva aulana ja sopiva satunnaisiin golfkilpailujen palkintojenjakotilaisuuksiin ja muihin pienempiin tapahtumiin. 3-puoliseen lasiruutuun, joka sijaitsee keskellä golfkenttää, tämä lähestymistapa tuo viheriöt, taivaan ja jonkin verran golf-käsityön baariin huonekalujen väreillä ja kurssin heijastuksilla mosaiikkipeilin takapalkissa. Näkymät ulkopuolelta ovat hyvin osa sisustusta ja kokemusta.

Projektin nimi : Birdie's Lounge, Suunnittelijoiden nimi : Mario J Lotti, Asiakkaan nimi : Montgomerie Links Golf Club.

Birdie's Lounge Golfklubin Aula

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.