Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kohdevalaisin, Sisävalaisin

Zen

Kohdevalaisin, Sisävalaisin Zen on uusi ja täysin muokattavissa oleva valonheitin, joka täyttää asiakkaiden tekniset tarpeet ja tarjoaa lisäksi aitoja sisustusesineitä sisältävän esteettisen kauneuden. Zen on yksi markkinoiden pienimmistä valonheittimistä. Siten ZEN integroituu paljon paremmin ympäristöihin, joihin se asennetaan, aiheuttamatta ja tunkeutumatonta läsnäoloa. Tämä saavutetaan myös olemalla hyvin muokattavissa väreillä, luonnollisilla puilla jne. Zenin suunnittelu perustuu ajattomiin muotoihin, jotka on suunnattu toiminnallisuudelle ja yksinkertaisuudelle, etsimällä kestävää, rauhallista ja heijastumatonta kauneutta.

Projektin nimi : Zen, Suunnittelijoiden nimi : Rubén Saldaña Acle, Asiakkaan nimi : Arkoslight.

Zen Kohdevalaisin, Sisävalaisin

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.