Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sivupöytä

una

Sivupöytä saumaton integraatio on una-pöydän ydin. kolme vaahteramuotoa yhdistyvät karkaisun lasipinnan kehtoon. Tuote, jossa materiaalit ja niiden ominaisuudet otetaan tarkkaan huomioon, on tukeva, mutta ilmava ja uskomattoman kevyt, una esiintyy tasapainon ja armon ruumiillistumisena.

Projektin nimi : una, Suunnittelijoiden nimi : Conor McDonald, Asiakkaan nimi : conor mcdonald creative.

una Sivupöytä

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.