Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Digitaalinen Videolähetyslaite

Avoi Set Top Box

Digitaalinen Videolähetyslaite Avoi on yksi Vestelin uusimmista älykkäistä digisovittimista, joka tarjoaa pääasiassa digitaalilähetystekniikkaa television käyttäjille. Avoin tärkein hahmo on "piilotettu ilmanvaihto". Piilotettu ilmanvaihto mahdollistaa ainutlaatuisten ja yksinkertaisten mallien luomisen. Avoin avulla voit katsella digitaalisia kanavia teräväpiirtona (HD) ja kuunnella musiikkia, katsella elokuvia ja katsella valokuvia ja kuvia TV-ruudulta samalla, kun hallitaan näitä tiedostoja käyttöliittymävalikon kautta. Avoin käyttöjärjestelmä on Android V4.2 Jel

Projektin nimi : Avoi Set Top Box, Suunnittelijoiden nimi : Vestel ID Team, Asiakkaan nimi : Vestel Electronics Co..

Avoi Set Top Box Digitaalinen Videolähetyslaite

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.