Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Silmälasit

Camaro | advanced collection

Silmälasit "Edistynyt kokoelma | puulle ”on ominaista suuremmat lasit ja muotoilua korostaa selkeä kolmiulotteinen koostumus. Uudet puukombinaatiot ja hieno hionta käsin tarkoittavat, että jokainen ROLF-edistyksellinen silmälasikehys on tyylikäs käsityötaite.

Projektin nimi : Camaro | advanced collection, Suunnittelijoiden nimi : ROLF Spectacles, Asiakkaan nimi : ROLF Spectacles.

Camaro | advanced collection Silmälasit

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.