Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Silmälasit

Camaro | advanced collection

Silmälasit "Edistynyt kokoelma | puulle ”on ominaista suuremmat lasit ja muotoilua korostaa selkeä kolmiulotteinen koostumus. Uudet puukombinaatiot ja hieno hionta käsin tarkoittavat, että jokainen ROLF-edistyksellinen silmälasikehys on tyylikäs käsityötaite.

Projektin nimi : Camaro | advanced collection, Suunnittelijoiden nimi : ROLF Spectacles, Asiakkaan nimi : ROLF Spectacles.

Camaro | advanced collection Silmälasit

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.