Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Jakkarat

Musketeers

Jakkarat Yksinkertainen. Tyylikäs. Toimiva. Muskettisoturit ovat kolmijalkaisia jakkarat, jotka on valmistettu jauhemaalatusta metallista, taivutettu muotoon laserleikatulla puisella jalalla. Kolmijalkainen alusta on geometrisesti osoittautunut tosiasiallisesti vakaammaksi ja sillä on vähiten mahdollisuuksia heilua kuin neljällä. Upea tasapaino ja toimivuus, muskettisoturien tyylikkyys modernistisessa ilmeessään tekevät siitä täydellisen kappaleen huoneessasi. Lisätietoja: www.rachelledagnalan.com

Projektin nimi : Musketeers, Suunnittelijoiden nimi : Rachelle Dagñalan, Asiakkaan nimi : Rachelle Marie Dagñalan (rmd*).

Musketeers Jakkarat

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.