Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Interaktiivinen

MinYen Hsieh Portfolio

Interaktiivinen MinYen Hsieh on palkittu interaktiivinen suunnittelija ja luova tekniikka, joka keskittyy visuaaliseen / vuorovaikutussuunnitteluun nykyään New Yorkissa sijaitseville eri alustoille. Minulla on tapana työskennellä sarjassa tutkivia ideoita ja konsepteja, joilla on vaihteleva kesto ja merkitys. Teokseni heijastavat konseptini erilaisten interaktiivisten tapojen avulla kertoa tarinoita. Kun käyttäjät käyvät läpi interaktiivisen maailmani, he ymmärtävät käsitteen Im telling ja luovat omia tarinoitaan ja muistoja.

Projektin nimi : MinYen Hsieh Portfolio, Suunnittelijoiden nimi : MinYen Hsieh, Asiakkaan nimi : .

MinYen Hsieh Portfolio Interaktiivinen

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.