Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Joulukortti

Season´s Greetings

Joulukortti Paperi on valmistettu 100% puuvillasta, joka on pehmeytensä ansiosta miellyttävää korostaen yhteyttä muotiin. Kortin selkeä ja tyylinen muotoilu korostaa CBR: n identiteettiä johtavana modernina rento naisten vaatteenalan yrityksenä. Punainen poro Rudolph yhdistää liiketoimintaa ja joulua: Ensi silmäyksellä hänen kaviot eivät ole muuttuneet, vain toisessa näkymässä on ripustimen pienimuotoinen muutos. Tämän yksityiskohdan lisäksi huivi paljastaa muotiyrityksen luonteen.

Projektin nimi : Season´s Greetings, Suunnittelijoiden nimi : Jens Lattke, Asiakkaan nimi : CBR Fashion Group.

Season´s Greetings Joulukortti

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.