Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Joulukortti

Season´s Greetings

Joulukortti Paperi on valmistettu 100% puuvillasta, joka on pehmeytensä ansiosta miellyttävää korostaen yhteyttä muotiin. Kortin selkeä ja tyylinen muotoilu korostaa CBR: n identiteettiä johtavana modernina rento naisten vaatteenalan yrityksenä. Punainen poro Rudolph yhdistää liiketoimintaa ja joulua: Ensi silmäyksellä hänen kaviot eivät ole muuttuneet, vain toisessa näkymässä on ripustimen pienimuotoinen muutos. Tämän yksityiskohdan lisäksi huivi paljastaa muotiyrityksen luonteen.

Projektin nimi : Season´s Greetings, Suunnittelijoiden nimi : Jens Lattke, Asiakkaan nimi : CBR Fashion Group.

Season´s Greetings Joulukortti

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.