Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Joulukortti

Season´s Greetings

Joulukortti Paperi on valmistettu 100% puuvillasta, joka on pehmeytensä ansiosta miellyttävää korostaen yhteyttä muotiin. Kortin selkeä ja tyylinen muotoilu korostaa CBR: n identiteettiä johtavana modernina rento naisten vaatteenalan yrityksenä. Punainen poro Rudolph yhdistää liiketoimintaa ja joulua: Ensi silmäyksellä hänen kaviot eivät ole muuttuneet, vain toisessa näkymässä on ripustimen pienimuotoinen muutos. Tämän yksityiskohdan lisäksi huivi paljastaa muotiyrityksen luonteen.

Projektin nimi : Season´s Greetings, Suunnittelijoiden nimi : Jens Lattke, Asiakkaan nimi : CBR Fashion Group.

Season´s Greetings Joulukortti

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.