Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Joulukortti

Season´s Greetings

Joulukortti Paperi on valmistettu 100% puuvillasta, joka on pehmeytensä ansiosta miellyttävää korostaen yhteyttä muotiin. Kortin selkeä ja tyylinen muotoilu korostaa CBR: n identiteettiä johtavana modernina rento naisten vaatteenalan yrityksenä. Punainen poro Rudolph yhdistää liiketoimintaa ja joulua: Ensi silmäyksellä hänen kaviot eivät ole muuttuneet, vain toisessa näkymässä on ripustimen pienimuotoinen muutos. Tämän yksityiskohdan lisäksi huivi paljastaa muotiyrityksen luonteen.

Projektin nimi : Season´s Greetings, Suunnittelijoiden nimi : Jens Lattke, Asiakkaan nimi : CBR Fashion Group.

Season´s Greetings Joulukortti

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.