Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Puistopenkki

S-Clutch

Puistopenkki S-kytkinpenkki on saanut nimensä kytkinpusseista, koska se inspiroi tyylikästä kuvaketta ja on tärkeä panos lisävarusteisiin ja tyyliin. S-kotoisin on Shelter, Stray, Street, Sunshine ja Space. Se on penkki, joka pyrkii lisäämään kaupunkimaisemiin värikkäämpää ja inhimillisempiä aksentteja ottaen huomioon harmonisen symbioosin ja olemassaolon perusarvot. Vaikka se käyttää hassuista värejä, joita löytyy lastenhuoneesta, se edistää leikkisää lähestymistapaa kaupunkielämään, joka on kirjaimellisesti otettava vakavasti.

Projektin nimi : S-Clutch, Suunnittelijoiden nimi : Helen Brasinika, Asiakkaan nimi : BllendDesignOffice.

S-Clutch Puistopenkki

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.