Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lamppu

ADJUSTABLE

Lamppu Valaisimemme vastaavat erityistarpeita, samalla kun ne ovat monipuolisia ja vuorovaikutteisia sekä ylittävät huomattavasti virran kytkemisen / sammuttamisen. Nämä lamput tarjoavat itsensä koko vivahteiden ja valoisuuden maailmalle, vaikkakin laajalle alueelle ulottuvilla olevaan ilmapiiriin ja tilannepotentiaaliin, jotta ne voisivat mukauttaa mielialansa. Tämä suunnittelulinja käsittää karismaattiselle tuotteelle ominaiset piirteet, vaikkakin avantgarde-henki ja innovatiivinen muotoilu edustaen samalla uutuudenvaihtoa. Voimmeko jakaa kanssasi nämä vaikutelmat?

Projektin nimi : ADJUSTABLE, Suunnittelijoiden nimi : E. ROTA JOVANI, Asiakkaan nimi : ROTA Y REGIFE SCP.

ADJUSTABLE Lamppu

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.