Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Monitoiminen Vaatekaappi

Shanghai

Monitoiminen Vaatekaappi ”Shanghai” monitoiminen vaatekaappi. Julkisivu ja lakoninen muoto toimivat "koristeellisena seinänä", ja tämä mahdollistaa vaatekaapin havaitsemisen koristekomponenttina. ”All inclusive” -järjestelmä: sisältää erikokoisia säilytyspaikkoja; sisäänrakennetut yöpöydät, jotka ovat osa vaatekaapin julkisivua, joka avataan ja suljetaan yhdellä julkisivupainalluksella; 2 sisäänrakennettua yölamppua, joka on piilotettu loistavan äänenvoimakkuuden alle sängyn molemmille puolille. Kaapin pääosa on tehty pienestä puun muotoisesta kappaleesta. Se koostuu 1500 kappaleesta kempasta ja 4500 kappaleesta valkaistua tammea.

Projektin nimi : Shanghai, Suunnittelijoiden nimi : Julia Subbotina, Asiakkaan nimi : Julia Subbotina.

Shanghai Monitoiminen Vaatekaappi

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.