Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korut-Korvakorut

Eclipse Hoop Earrings

Korut-Korvakorut On yksi ilmiö, joka pidättää jatkuvasti käyttäytymistämme ja pysäyttää meidät kuolleiksi teillämme. Auringonpimennysten astrologinen ilmiö on kiehtonut ihmisiä ihmiskunnan varhaisimmista ajoista lähtien. Taivaan äkillisestä tummenemisesta ja auringon pilviä aiheuttamasta mielikuvituksesta on tullut pitkä pelon, epäilyn ja ihmeen varjo. Auringonpimennysten upea luonne jättää kestävän vaikutelman meille kaikille. 18K valkokulta-timanttipimennyskorvakorut saivat inspiraationsa vuoden 2012 aurinkopimennyksestä. Suunnittelu yrittää vangita auringon ja kuun salaperäisen luonnon ja kauneuden.

Projektin nimi : Eclipse Hoop Earrings, Suunnittelijoiden nimi : Takayas Mizuno, Asiakkaan nimi : Takayas Custom Jewelry .

Eclipse Hoop Earrings Korut-Korvakorut

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.