Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kalenteri

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalenteri Kaleidoskoopin kaltaisella tavalla tämä on kalenteri, jossa on päällekkäisiä leikkauskuvia, jotka on piirretty monivärisillä kuvioilla. Sen suunnittelu värimalleilla, joita voidaan muokata ja mukauttaa yksinkertaisesti muuttamalla arkkien järjestystä, kuvaa NTT COMWAREn luovia tuntemuksia. Tarjolla on runsaasti kirjoitustilaa ja hallitut viivat ottavat toiminnallisuuden huomioon, mikä tekee siitä täydellisen aikataulukalenterina, jota haluat käyttää henkilökohtaisen tilan sisustamiseen.

Projektin nimi : NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”, Suunnittelijoiden nimi : Katsumi Tamura, Asiakkaan nimi : good morning inc..

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy” Kalenteri

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.