Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kiinnitettävä Kääntyvä Pöytä

Ergo-table for bed

Kiinnitettävä Kääntyvä Pöytä Pöytä pystyy pyörimään tietyssä kulmassa sopimaankseen sängyn / lokeron alle tilaa maksimoidakseen ja avautuvan käyttökelpoisella tavalla. Pystyy olemaan muutama kääntyvä ominaisuus, joka on 2 tasossa, jotta käyttäjän on helppo kääntää. Se voi auttaa ratkaisemaan mahdollisen ongelman asetettaessa kannettava tietokone tai vastaavat laitteet suoraan sänkyyn, joka vangitsee ilmavirran. Ergonomisessa muodossa kääntöpöydällä käyttäjällä voi olla oikea asennuspinta välttääksesi käyttäjän sylissä puristamista. Kun vartalo on suositussa asennossa, pöytä kääntyy häntä kohti ja ylläpitää helposti mukavuutta. Pöydän käyttö on myös ystävällistä.

Projektin nimi : Ergo-table for bed, Suunnittelijoiden nimi : Ivan Paul B. Abanilla, Asiakkaan nimi : ABANILLA DESIGN.

Ergo-table for bed Kiinnitettävä Kääntyvä Pöytä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.