Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Jakkara

Kagome

Jakkara Sen on suunnitellut Shinn Asano graafisen suunnittelun taustalla. Sen on 6-osainen teräskalustekokoelma, joka muuttaa 2D-viivat 3D-muotoiksi. Jokainen kappale, mukaan lukien “kagome jakkara”, on luotu linjoilla, jotka minimoivat ylimäärän ilmaisemaan sekä muodon että toimivuuden monissa sovelluksissa, ainutlaatuisten lähteiden, kuten perinteisen japanilaisen käsityön ja kuvioiden, innoittamana. Kagome-jakkara on valmistettu 18 suorakulmaisesta kolmiosta, jotka tukevat toisiaan, ja ylhäältä katsottuna muodostaa perinteisen japanilaisen käsityökuvion kagome moyou.

Projektin nimi : Kagome, Suunnittelijoiden nimi : Shinn Asano, Asiakkaan nimi : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Kagome Jakkara

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.